Haal voorstellingen naar je huiskamer via podiumaanhuis.be  

In tijden van corona brengen Cultuurconnect, cultuurhuizen en gezelschappen cultuur rechtstreeks je huiskamer in. Via het digitale platform podiumaanhuis.be kan je van thuis uit genieten van meer dan 40 straffe podiumvoorstellingen uit Vlaanderen en Brussel.

Afbeelding Podium aan huis

Podium Aan Huis is een tijdelijk platform met een divers aanbod aan podiumvoorstellingen, zolang de coronamaatregelen van kracht zijn en cultuurhuizen noodgedwongen de deuren sluiten. Met deze bundeling van voorstellingen komen families de komende weken ontspannen door. Maar ook de doorwinterde cultuurliefhebber vindt er zijn gading. Leerkrachten kunnen het cultuuraanbod gebruiken als online lesmateriaal.

Een greep uit het aanbod:

  • Met 'De Tuin van de Walvis' (De Maan) kunnen jouw kinderen online genieten van de prachtige vertelling van Toon Tellegen.
  • 'Along comes Mary' (Marijke Hulsmans) is een muzikale ode aan Expo 58. Een groot succes bij de oudere generatie die de Expo 58 in het echt meemaakte.
  • 'Le Sous Sol' vormt het sluitstuk van de eerste trilogie van Peeping Tom, dat in 2002 startte met 'Le Jardin', gevolgd door 'Le Salon' in 2004. Je kan de trilogie nu herbekijken via podiumaanhuis.be