Gezocht Kandidaat Raad van Beheer van de bibliotheek

Voor de Raad van beheer van de bibliotheek zijn wij op zoek naar een kandidaat als vertegenwoordiger van de gebruikers.

De adviesraden dat is inspraak in het beleid.
De krijtlijnen van het lokaal bestuur worden uitgezet door de meerderheid in de gemeenteraad, door het bestuur dat de Mellenaars gekozen hebben. Toch zijn de verkiezingen niet het enige moment waarop je als burger invloed kan hebben op het lokale beleid.
Wie graag meedenkt over de werking van de bibliotheek en ook graag af en toe eens meehelpt op één van de activiteiten, is welkom in de raad van beheer van de bibliotheek. Je hoeft geen boekenwurm te zijn, de bib wil veel breder gaan dan het lezen alleen. Muziek, film, informatie, communicatie, mediawijsheid… en dat voor alle doelgroepen.

Werk jij mee aan het meest open huis van de gemeente?

Alle kandidaturen kunnen gestuurd worden naar bibliotheek@melle.be. De uiterste indiendatum is maandag 3 mei.