E-boek
Nederlands

Pijn

+1
Pijn
×
Pijn Pijn
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Genre:
Pijn is de nieuwste jeugdthriller van de succesvolle schrijfster en vijfvoudig winnares van de Prijs van de Jonge Jury, Mel Wallis de Vries.

Op een prachtige, warme nazomeravond wordt het levenloze lichaam van een meisje gevonden. De dader heeft haar laatste minuten op Snapchat gedeeld. Het is het gesprek van de dag. Zeker als ze niet het enige meisje blijkt te zijn...
Vijf meisjes
Onderwerp
Sociale media
Titel
Pijn
Auteur
Mel Wallis de Vries
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: VBK Media, 2017
ISBN
9789026144370
CloudLibrary
3kaf8r9

Andere formaten:

Over Mel Wallis de Vries

Mel Wallis de Vries (Leiden, 8 februari 1973) is een Nederlandse auteur van jeugdliteratuur.

Ze studeerde biologie en journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen; ze studeerde af in 1997. Hierna werkte ze als freelancejournalist voor De Telegraaf, waarna ze ging werken in de marketing.

In 2019 verscheen de film Vals die gebaseerd is op haar gelijknamige boek uit 2010.

Ze won in het totaal tussen 2012 en 2019 zeven keer de Prijs van de Jonge Jury waarvan de laatste zes keer op rij.

Wallis de Vries is moeder van drie kinderen.

Bibliografie

  • 2005: Uitgespeeld
  • 2006: Verblind
  • 2007: Buiten zinnen
  • 2008: Fout
  • 2009: Waanzin
  • 2010: Vals – Winnaar van de Prijs van de Jonge Jury 2012
  • 2011: Verstrikt
  • 2012: Klem – Winnaar van de Prijs van de Jonge Jury 2014
  • 2013: …Lees verder op Wikipedia